Hvordan foregår forløbet?

Få en høreprøve hos os

Hvis hørelsen begynder at drille, kan det være en god ide at få taget en høreprøve – uanset alder. Høreprøven kan vise i hvor stor en grad, du har brug for hjælp.

Viser det sig, at du skal have dig et høreapparat, er det vigtigt, at du husker, at du også skal et smut forbi øre-, næse- halslægen. Ellers kan du ikke få tilskud af Regionen til høreapparatet.

Besøget hos lægen er også med til at kunne udelukke eventuelle sygdomme.

Det har ingen betydning, om du starter med at komme forbi Helene’s Høreklinik i Valby for at blive undersøgt. Men du skal altså forbi ørelægen, før at du kan få dit nye høreapparat.

Husk vi også har mulighed for at komme hjem til dig, hvis du ikke selv kan komme forbi os på Toftegårdsplads 2 i Valby.

Book en tid til en høreprøve allerede i dag. Så finder vi en tid inden for en uge.


Forløbet i høreklinikken

Første besøg

Ved det første besøg snakker vi om dine ønsker, krav og forventninger til selve behandlingen og dit nye høreapparat.

Høreprøven foregår med hovedtelefoner på. Først vil der komme en række forskellige lyde, derefter nogle tal og ord, du skal gentage. Til sidst måler vi din trommehindes elasticitet, og du får forklaret, hvad høreprøven viser.

Vi taler bagefter om, hvilke typer af høreapparater, der passer til din hørelse.

Vi aftaler sammen, hvilket høreapparat du skal prøve, og om du eventuelt kunne have et behov for tilbehør til telefon og fjernsyn.

Helene’s Høreklinik sørger for at lave og indsende ansøgningen om tilskud til Regionen – du skal blot underskrive papiret.

Er du medlem af Sygeforsikring Danmark sørger klinikken også for at indsende information til dem, så du slipper for at skulle gøre det selv.

Andet besøg

Det andet besøg ligger gerne 1-3 uger efter høreprøven. Her er dine høreapparater nemlig klar til at blive indstillet efter dine behov, og vi justerer styrken, så det passer dig.

Du vil få en grundig introduktion i brugen af apparatet samt få viden om den daglige vedligeholdelse af dem.

Tredje besøg

Det tredje besøg er det sidste, og det ligger 3-6 uger efter tilpasningen. Under dette besøg laver vi en eventuel finjustering af lyden, hvis der er behov for det.

Husk, at du altid har 4 års fabriksgaranti på dine høreapparater. Helene’s Høreklinik tilbyder gratis justering m.m. i alle 4 år.

HVORDAN FOREGÅR FORLØBET?

1. BESØG

Ved første besøg taler vi om dine ønsker, krav og forventninger til dit nye høreapparat. Vi laver desuden en høreprøve og udformer en ansøgning om tilskud fra Regionen.

Dette besøg tager ca. 1 time.

2. BESØG

1-3 uger efter, er det tid til dit andet besøg. Her er dine høreapparater klar til at blive indstillet, og vi justerer styrken, så den passer til dig. Du vil få en grundig introduktion til brugen samt den daglige vedligeholdelse af høreapparaterne.

Dette besøg tager ca. 1 time.

3. BESØG

Under det sidste og tredje besøg, som er 3-6 uger efter din tilpasning, laver vi en finjustering af lyden, hvis der er behov for det.

Dette besøg varer ca. 30 min.

HVEM ER HELENE?

Jeg hedder Helene, og jeg har drevet Helene’s Høreklinik i Valby i 4 år. Jeg er uddannet audiologist og har arbejdet med ørerne i over 30 år.

Du kan derfor være sikker på at få en ordentlig behandling af høj kvalitet, når du kommer til Helene’s Høreklinik.

Alle mennesker er forskellige, og jeg tager mig hver gang tid til at snakke med dig om, hvad du har af behov, ønsker og krav. For mig er det vigtigt, at du kan gå fra klinikken med et fornyet syn på livet og din hørelse.

Det handler om din livskvalitet, og den vil jeg være med til at sikre ved at sørge for, at du får det helt rigtige høreapparat eller høreværn.

Helene’s Høreklinik har ingen specialaftale med noget høreapparatfirma, så jeg forhandler alle de kendte mærker, og du kan få nøjagtigt det apparat, du drømmer om.

  • Det er et super dejligt menneske der står bag klinikken.
    Ønsker dig alt mulig held og lykke med Helene’s Høreklinik.

    – – LINA – –
  • Fantastisk dygtig og serviceminded!

    – – BENTE DAMBERG – –

Du kan finde mig her

Toftegårds Plads 2 st., 2500 Valby

Åbningstider:

Mandag-tirsdag-torsdag: 8.30-15.30
Onsdag: lukket
Fredag: åbent efter aftale