Høreapparat i Valby nær Vanløse i København

Forøg din livskvalitet med et høreapparat

Har du glemt, hvordan det lyder, når fuglene kvidrer, eller når sneen knitrer under fødderne? En svækket hørelse kan betyde en forringet livskvalitet og føre til mange gener i hverdagene. Med et høreapparat kan vi give dig alle lydene tilbage. Hos Helene’s Høreklinik har vi et stort udvalg, og vi finder altid det, som passer bedst til dig og dine behov i hverdagen. Uanset dit ønske til størrelse og features, finder vi det helt rigtige til dig.

Få en høreprøve i forbindelse med nyt høreapparat

Vi tilbyder altid en grundig høreprøve for at finde ud af, hvor stort dit høretab er. Vi tilbyder høreprøver enten på vores klinik i Valby nær Vanløse i København eller ved hjemmebesøg hos dig – hvis du ikke har mulighed for at komme ud til os.

Du kan læse om forløbet her.

Vi sørger for, at høreapparatet ikke begrænser dig

For nogle kan et høreapparat føles begrænsende. Vi ønsker selvfølgelig ikke, at høreapparatet skal gøre dit liv besværligt. Derfor gør vi meget ud af at vælge et apparat, som passer til netop dig. Vi forhandler alle de kendte mærker, såsom Starkey, Siemens/Sivantos, Widex, Oticon, Phonak, Unitron, GN, ReSound, Interton samt Bernafon. Derudover tilbyder vi en række forskellige typer tilbehør til apparaterne, således at du er begrænset mindst muligt.

Vores mest populære produkter er:

  • Fjernbetjening. Med denne kan du nemt skrue op og ned på lydstyrken og skifte indstillinger.
  • Bluetooth-streaming. Med denne funktion kan du fortsat høre musik via din smartphone, skype over computeren og meget mere.

Skulle du derimod være bekymret for at at gøre hørelsen værre, eller har du brug for specialdesignede propper. Så læs mere om vores udvalg af høreværn.

Få mere information om høreapparat i Valby, Vanløse og København

Har du spørgsmål til vores service eller høreapparat i Valby, Vanløse og København? Du er meget velkommen til at kontakte os på telefon 22 55 99 02, sende en mail til helenesklinik@gmail.com eller udfylde vores kontaktformular.

Vi sørger for, at høreapparatet ikke begrænser dig

For at sikre, du ikke føler dig begrænset af dine muligheder med et høreapparat, forhandler Helene’s Høreklinik en række forskellige typer af tilbehør.

På den måde kan du stadig bruge din smartphone, computer, fjernsyn og meget mere.

Vores mest populære produkter er:

  • Fjernbetjeningen. Med denne kan du nemt skrue op og ned på lydstyrken og skifte indstillinger på dit høreapparat.
  • Bluetooth-streaming. Med denne funktion kan du fortsat høre musik via din smartphone, skype over computeren og meget mere.

Find dit høreapparat i Valby nær København

Det er enormt vigtigt for os, at du føler dig taget godt hånd om, når du kommer hos os.

Derfor tilbyder vi blandt andet også hjemmebesøg, hvis du ikke selv har mulighed for at besøge os på adressen i Valby.

Og ikke nok med det, så har vi ingen fast aftale med ét bestemt mærke inden for høreapparater. Hos os finder du derfor alle de kendte mærker: Starkey, Siemens/Sivantos, Widex, Oticon, Phonak, Unitron, GN, ReSound, Interton, samt Bernafon.

Hvis du har nogen spørgsmål, eller ønsker at booke en tid til høretest eller en samtale. Så kontakt os gerne med det samme. Så kommer du til inden for en uge.