Høreværn

På Helene’s Høreklinik forhandler vi forskellige former for høreværn.

Vi har egen produktion hvilket garanterer hurtig levering til dig.

Aftryk til høreværn tager ca 15 min.

Musikhøreværn.   ER fra Elacin  og DM fra Dreve

Vælg mellem forskellige dæmpninger

15 dB er det oftest valgte, bruges af både musikere og sangere, men også af dig der gerne vil beskytte ørene når du går til koncert eller festival. Arbejder du som DJ er 15 dB også det bedste valg.

25 dB er dæmpningen der oftest bruges hvis du spiller rock og heavy musik, eller har et meget lille øvelokale anbefales det også at bruge 25 dB i øvelokalet og skifte til 15 dB når der spilles for publikum.

Andre høreværn

9 dB er det filter der bruges hvis du er lydoverfølsom og har brug for hørebeskyttelse i dit daglige liv. Arbejder man i åbne kontormiljøer eller som pædagog er dette også løsningen vi vil anbefale.

Til folk der arbejder i industrien findes der forskellige former for høreværn, med filtre alt afhængig af hvilken støj der skal udelukkes, høreværnet har et filter indstøbt så du kan høre kollegaer.

Motorcyklister kan få høreværn så de stadig kan høre musik og samtale i styrthjælmen.

Jægere kan få både bløde silikone høreværn med filter og mere høreapparat lignende høreværn SecureEar hvor der også kan benyttes forskellige trådløse kommunikation.

Svømmepropper er lavet i blød silikone der flyder op til vandoverfladen hvis de uheldigvis bliver tabt i vandet.

Sovepropper bruges hvis ens partner snorker eller man har larmende naboer. Søvnene er vigtig og har du problemer med at sove skal du prøve sovepropper fremstilles så de passer præcis til dine ører.

Mobil tlf propper. Har du problemer med at få headsettet til at sidde ordentligt når du bruger din mobil tlf eller iPad ? Så få lavet ørepropper der passer til dine ører, så er du for altid færdig med at det trykker og gør ondt, og bedst af alt du kan skrue ned for styrken da udenomsstøj dæmpes.

Leverandører