Kontakt os

CVR-Nr: 33 23 04 94

Åbningstider

Mandag-tirsdag-torsdag: 8.30-15.30
Onsdag: lukket
Fredag: åbent efter aftale

Svarer vi ikke på dit opkald, er du velkommen til at lægge en besked. Det er ikke sikkert, du hører tilbage med det samme, men vi ringer tilbage senest om formiddagen dagen efter.

Du er også velkommen til at komme ned i klinikken eller sende os en mail.

HVORDAN FOREGÅR FORLØBET?

1. BESØG

Ved første besøg taler vi om dine ønsker, krav og forventninger til dit nye høreapparat. Vi laver desuden en høreprøve og udformer en ansøgning om tilskud fra Regionen.

Dette besøg tager ca. 1 time.

2. BESØG

1-3 uger efter, er det tid til dit andet besøg. Her er dine høreapparater klar til at blive indstillet, og vi justerer styrken, så den passer til dig. Du vil få en grundig introduktion til brugen samt den daglige vedligeholdelse af høreapparaterne.

Dette besøg tager ca. 1 time.

3. BESØG

Under det sidste og tredje besøg, som er 3-6 uger efter din tilpasning, laver vi en finjustering af lyden, hvis der er behov for det.

Dette besøg varer ca. 30 min.

HVEM ER HELENE?

Jeg hedder Helene, og jeg har drevet Helene’s Høreklinik i Valby i 4 år. Jeg er uddannet audiologist og har arbejdet med ørerne i over 30 år.

Du kan derfor være sikker på at få en ordentlig behandling af høj kvalitet, når du kommer til Helene’s Høreklinik.

Alle mennesker er forskellige, og jeg tager mig hver gang tid til at snakke med dig om, hvad du har af behov, ønsker og krav. For mig er det vigtigt, at du kan gå fra klinikken med et fornyet syn på livet og din hørelse.

Det handler om din livskvalitet, og den vil jeg være med til at sikre ved at sørge for, at du får det helt rigtige høreapparat eller høreværn.

Helene’s Høreklinik har ingen specialaftale med noget høreapparatfirma, så jeg forhandler alle de kendte mærker, og du kan få nøjagtigt det apparat, du drømmer om.

  • Det er et super dejligt menneske der står bag klinikken.
    Ønsker dig alt mulig held og lykke med Helene’s Høreklinik.

    – – LINA – –
  • Fantastisk dygtig og serviceminded!

    – – BENTE DAMBERG – –

Du kan finde mig her

Toftegårds Plads 2 st., 2500 Valby

Åbningstider:

Mandag-tirsdag-torsdag: 8.30-15.30
Onsdag: lukket
Fredag: åbent efter aftale